Eierforhold - Kirkenesbase AS

Kirkenesbase As eies av Coast Center Base AS (51%), Bergen Group Kimek AS (24,5%) og Barlindhaug Eiendom AS (24,5%).

Sentral beliggenhet

Kirkenesbase’s anlegg er lokalisert i østre havneområde i Kirkenes ved den kommunale industrikaien, og i gangavstand til bysentrum. Basen disponerer et område på inntil 80 mål og har foreløpig oppført et kombinert kontor og lagerbygg for etablering av et fremtidig leverandørmiljø til petroleumsindustrien.

Flyplassen på Høybuktmoen ligger en 20 minutters biltur unna basen, og avstanden til grensestasjonen mellom Norge og Russland en 30 minutters biltur unna. Bergen Group Kimeks verkstedsanlegg finner vi bare få minutter unna basen. Den strategiske beliggenheten i forhold til dette gjør Kirkenesbase til et naturlig førstevalg for etablering av virksomhet innen petroleumsrelatert industri i Øst-Finnmark.

Med sin nære tilknytting til morselskapet Coast Center Base AS vil vi sammen kunne håndtere de fleste logistikkoppdrag i tilleg til klassing og reparasjoner av rigger.

Subsea- og kompetansesenter

Tilbys gjennom morselskapet Coast Center Base AS på Ågotnes. Ågotnes kan i dag skilte med verdens største subsea ettermarkedsmiljø – vedlikehold, intervensjon og testing . Her har de store produsentene av utstyr og serviceselskapene i bransjen valgt å etablere seg. Høgskolen i Bergen har i samarbeid med disse aktørene etablert et unikt utdanningstilbud til bransjen, og har sammen med Sintef igangsatt et masterstudium innen subsea.

Kontaktperson: Cristian Valdes Carter, +47 56 31 44 31/ +47 45 66 34 34

Publiseringsløsning levert av Argo Internett AS © 2010